A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
 • Dia1.JPG
 • Dia2.JPG
 • Dia3.JPG
 • Dia4.JPG
 • Dia5.JPG
 • Dia6.JPG
 • Dia7.JPG
 • Dia8.JPG

Verzorgingsgebied

Gaat u verhuizen naar Breda? Verhuizen binnen Breda? Verhuizen uit Breda?
Of wellicht verhuizen naar Rotterdam, binnen Rotterdam, uit Rotterdam?
of Dordrecht, Zwijndrecht, Zoetermeer, Gouda, Nootdorp, Den Haag, Gorinchem, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal, Bergen op Zoom......... ruwweg Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Verhuizen binnen, van of naar Belgie verzorgen wij ook. 

Onze diensten verlenen wij nu ook aan in regio midden Nederland, met een praktische radius van een dikke 100 km zijn we nu vrijwel nationaal dekkend!

Vanuit Breda behandelen wij hoofdzakelijk verhuizingen binnen, uit  of naar Zuid-West Nederland en Noord-West Belgie, vanuit Utrecht doen we het gebied daarboven tot in Drenthe en Friesland, daarbuiten is het veelal aantrekkelijker een lokale verhuisservice te benaderen in verband met de reis-tijd en -kosten.
Onderstaande kaart geeft grofweg ons verzorgingsgebied aan.

verzorg gebied 2

OpleverService

In veel gevallen bent u per overeenkomst verplicht uw oude woning volgens voorschriften op te leveren.
Algemeen wordt daaronder verstaan dat de woning:

 • leeg moet zijn, overtollige huisraad moet afgevoerd worden
 • Schoon, soms wordt bezemschoon voorgeschreven maar ook volledig schoon / stofvrij komt voor. Tuinen en aanbouw inbegrepen.
 • in originele staat; vloeren, wanden, plafonds, deuren en ramen moeten worden hersteld zonder gaten en in een originele kleur.

Per overeenkomst (woningbouwvereniging of verkoopcontract) kunnen aanvullende voorwaarden gesteld zijn.

Wij helpen u graag! Door dit op te nemen in het gehele verhuisplan voorkomt u hoge kosten en onnodig oponthoud (kosten).

Voorbeeld Opleverings checklist Laurentius
Wonenbreburg verhuis procedure
Spelregels opzegging AlleeWonen

KlusService

Bij een verhuizing komen allerlei grote en kleine klussen kijken; reparaties aan de 'oude' woning, aanpassingen of rneovaties aan uw nieuwe woning, de- en her-montage grote meubelen, aan- en afsluiten apparaten of voorzieningen etc..

Wij nemen deze graag voor onze rekening zodat er niets vergeten wordt maar vooral ook dat de gehele verhuizing onberispelijk verloopt, u heeft dan immers slechts een aanspreekpunt, wij zorgen voor de afstemming van alles.
Wij werken uitsluitend met goed gekwalificceerd personeel, ook wanneer wij derden inzetten om een klus te doen blijven wij uw aanspreekpunt.
Kijk ook bij onze OpleverService

Opslag

Veilige (tijdelijke) Opslag

Wanneer u tijdelijk uw spullen moet opslaan dan kunnen wij u helpen.

Misschien zit er een periode tussen het leegmaken van de oude en het betrekken van de nieuwe woning of wellicht heeft u te veel inboedel omdat u kleiner of samen gaat wonen? Dan is het goed te weten dat wij uw spullen veilig en verzekerd op kunnen slaan voor u zodat u geen zorgen heeft over het afstemmen met meerdere partijen bij uw verhuizing.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zullen u met raad en daad terzijde staan!

Wist u ....?

Wist u dat....

Verhuistips

VerhuisTips

Oplevering?

OpleverService